Interspar Restoran | Garden Mall | Supernova

Prvi self – service Interspar Restoran u Hrvatskoj otvoren je upravo u shopping centru Supernova Zagreb Garden Mall. U samom srcu zagrebačke Dubrave smjestio se prvi Intersparov restoran koji iz dana u dan donosi najukusnija predjela, glavna jela i deserte na stol svih svojih posjetitelja.

Interspar Restoran

Radno vrijeme
Ponedjeljak Zatvoreno
Utorak Zatvoreno
Srijeda Zatvoreno
Četvrtak Zatvoreno
Petak Zatvoreno
Subota Zatvoreno
Nedjelja Zatvoreno
Adresa
Ulica Rudolfa Kolaka 14
10040 Zagreb
Način plaćanja
Gotovina, Kreditna kartica
Telefon
Web stranica
Kategorije
Kafići i restorani
Adresa
Ulica Rudolfa Kolaka 14
10040 Zagreb
Način plaćanja
Gotovina, Kreditna kartica
Telefon
Web stranica
Kategorije
Kafići i restorani

Povoljna gotova jela pronađite u Interspar Restoranu u centru Supernova Garden Mall

Na prvom katu shopping centra Supernova Zagreb Garden Mall pronađite prostrani i ugodno uređeni Interspar Restoran koji će postati vaš omiljeni odabir za ručak i druženje u ugodnom društvu. Uz svježe namirnice i ljubazno osoblje možete odabrati jedno od najfinijih jela s dnevne i posebne ponude. Više od deset različitih vrsta menija te uz sjajnu ponudu salata i deserata odmorite se i predahnite od svakodnevnih obaveza. Osim klasične ponude, na ponudi su akcijske cijene i prilagođeni meniji za djecu ili Vital meni za sve one koji pažljivo odabiru svoju prehranu.

Restoranski prostor kao i kuhinja uređeni su prema svim higijenskim uvjetima i HACCP standardima zbog čega nema sumnje da ćete bezbrižno moći odabrati željene namirnice. Popularni bolonjez, pohani oslić, dalmatinska pašticada, pire krumpir s graškom i umakom ili popularni cordon bleu samo su neki od jela s popisa menija u restoranu. Odmor od shoppinga i žurbe najbolji je uz fino jelo i dobro društvo u shopping centru Supernova Zagreb Garden Mall.

Najbolji zalogaji u zagrebačkoj Dubravi: od predjela do deserta

Prvi self – service Interspar Restoran u Hrvatskoj otvoren je upravo u shopping centru Supernova Zagreb Garden Mall. U samom srcu zagrebačke Dubrave smjestio se prvi Intersparov restoran koji iz dana u dan donosi najukusnija predjela, glavna jela i deserte na stol svih svojih posjetitelja. U ugodnom interijeru s fantastičnim pogledom na zelenilo kvarta, svi posjetitelji mogu odahnuti i objedovati uz fantastične dnevne ponude i sjajan izbor menija. Uspješnim konceptom self – servicea Interspar Restoran može se pohvaliti sustavom koji uspješno posluje dugi niz godina. To su prepoznali brojni posjetitelji shopping centra Supernova, ali i brojni zaposlenici koji svoje omiljene trenutke pauze od posla rado provode upravo u restoranskom prostoru.

O dnevnim ponudama ukusnih i povoljnih obroka priča se po kvartu, a restoran je postao i omiljenim mjestom za zajednička druženja obitelji i prijatelja. Kombinacija domaćih recepata poput sarme, punjenih paprika, vinskog  gulaša, čušpajza ili popularnog zagrebačkog odreska zasigurno će biti odličan izbor za pauzu od posla, shoppinga ili neke druge obaveze. Osim glavnih jela uvijek se možete zasladiti i ponekim od finih deserata prema domaćim receptima. Mađarice, voćna pita, kremšnita ili možda čokoladni mousse dat će zadnji slatki pečat vašem dnevnom odabiru.

Self – service koncept omogućit će vam da ne čekate duge redove nego odmah odaberete jedno od željenih jela s menija i sami odaberete idealno mjesto za svoj objed.