Happy Dreams | Garden Mall | Supernova

Koliko je san važan za zdravlje toliko je dobar madrac važan za kvalitetno spavanje. Posjetite Happy Dreams gdje ćete pronaći sve za najugodnije snove.

Happy Dreams

Radno vrijeme
Ponedjeljak Zatvoreno
Utorak Zatvoreno
Srijeda Zatvoreno
Četvrtak Zatvoreno
Petak Zatvoreno
Subota Zatvoreno
Nedjelja Zatvoreno
Adresa
Ulica Rudolfa Kolaka 14
10040 Zagreb
Način plaćanja
Kreditna kartica, Gotovina
Telefon
E-mail
Web stranica
Kategorije
Dom
Adresa
Ulica Rudolfa Kolaka 14
10040 Zagreb
Način plaćanja
Kreditna kartica, Gotovina
Telefon
E-mail
Web stranica
Kategorije
Dom

Kvalitetno se naspavajte uz Happy Dreams proizvode koji vas čekaju u centru Supernova Garden Mall

Madraci su vrlo važan dio spavaće sobe jer nam mogu osigurati miran i lijep san. Za bolju kvalitetu života važno je odabrati vrhunsku kvalitetu za sebe i svoju obitelj. Upravo je trgovina Happy Dreams odličan izbor ako tražite vrhunsku kvalitetu, funkcionalnost, povoljne cijene, privlačan izgled i brzu isporuku. Svoje mjesto u shopping centru Supernova Zagreb Garden Mall, Happy Dreams je pronašao na prvom katu u neposrednoj blizini trgovina Tedi i Posteljina.hr.

Ljubazni zaposlenici trgovine zasigurno će vam biti od velike pomoći pri odabiru idealnog madraca, nadmadraca, elastičnih podloga, jastuka, kreveta i ostale prateće opreme za vaš lijep, miran i kvalitetan san. Asortimani i ponuda u trgovini prilagođeni su zahtjevima tržišta, a ujedno predstavljaju i najviši standard svjetske kvalitete. Osim poznatih svjetskih brendova u Happy Dreamsu možete odabrati i odlične proizvode iz vlastite proizvodnje i pogona. Ako želite biti produktivni tijekom dana važno je odspavati dovoljno sati, a to vam može osigurati najbolja ponuda i širok asortiman u trgovini Happy Dreams.

Zdravo spavanje i lijepi snovi za cijelu obitelj

Happy Dreams specijalizirani je salon za prodaju madraca, nadmadraca, elastičnih podloga, kreveta i prateće opreme za potrebe zdravog i kvalitetnog spavanja. Ponuda proizvoda prilagođena je potrebama kupaca i zaštićene je robne marke.

Većina artikala proizvodi se u vlastitim proizvodnim pogonima u Hrvatskoj, prema najvišim svjetskim standardima kvalitete. Funkcionalnost, povoljne cijene i privlačan izgled glavne su karakteristike Happy Dreams asortimana.

Kako je kvalitetan san od velike važnosti, ne samo za zdravlje, već i za kvalitetu života i obavljanje dnevnih zadataka, vrlo je važno pomno odabrati dobar krevet, podnice, madrac, jastuk ali i popratan asortiman.

Kvalitetno opremite spavaću sobu za djecu ili odrasle kvalitetnim namještajem, funkcionalnim krevetom i, naravno, vrhunskim madracem. Iz bogate ponude, ovisno o vlastitim preferencijama odaberite madrac od memorijske pjene, madrac s oprugama, a posebno je impozantna i ponuda dječjih madraca različitih dimenzija.

Ljubazno osoblje trgovine stoji vam na raspolaganju za sve upite i informacije, stoga im se s potpunim povjerenjem možete obratiti za pomoć ili preporuku. Spavaća soba iz snova, za najljepše snove, na dohvat je ruke – dizajnirajte ju po svojoj želji uz idealan omjer cijene i kvalitete. S potpunim povjerenjem odaberite vrhunske artikle proizvedene po najsuvremenijim svjetskim smjernicama i vaša će spavaća soba postati oaza opuštanja i zdravlja.