Carpisa | Garden Mall | Supernova

Male ili velike, večernje ili dnevne, kožne ili platnene, sve modele i veličine torbe koju volite pronađite u trgovini Carpisa. Izrađene od kvalitetnih i izdržljivih materijala, Carpisa torbe bit će vaše suputnice dugi niz godina.

Carpisa

Radno vrijeme
Ponedjeljak 09:00 - 21:00
Utorak 09:00 - 21:00
Srijeda 09:00 - 21:00
Četvrtak 09:00 - 21:00
Petak 09:00 - 21:00
Subota 09:00 - 21:00
Nedjelja 09:00 - 21:00
Adresa
Ulica Rudolfa Kolaka 14
10040 Zagreb
Način plaćanja
Gotovina, Kreditna kartica
Telefon
E-mail
Web stranica
Kategorije
Modni dodaci i nakit
Adresa
Ulica Rudolfa Kolaka 14
10040 Zagreb
Način plaćanja
Gotovina, Kreditna kartica
Telefon
E-mail
Web stranica
Kategorije
Modni dodaci i nakit

Torbu u koju vam sve stane pronađite u trgovini Carpisa u centru Supernova Garden Mall

Carstvo torbica, novčanika i kofera nalazi se u prizemlju shopping centra Supernova Garden Mall u trgovini Carpisa. Kvalitetne, moderne, klasične, ali nadasve uvijek nosive modele torbi za žene i muškarce pronađite u neposrednoj blizini trgovine Sportina i Tisak.

Carpisa modeli odlikuje se kvalitetnom izradom, odličnim materijalima i modelima koji će zadovoljiti sve generacije. Ponuda uključuje male ženske torbice idealne za izlaske, torbe srednje veličine idealne za slobodno vrijeme ili velike torbe u koje stane sve što vam treba za poslovne izazove. Opremite se šarenima i velikim torbama za plažu, klasičnim crnim torbama ili torbom u najpopularnijim bojama ove sezone. Muškarci mogu birati između torba na rame u kojima nose važne sitnice, aktovki ili ruksaka od kože, platna ili s trendi uzorcima.

Putujete li uskoro, idealan kofer za avion, čvrsti kofer koji će izdržati putovanje autobusom ili mali kofer za dvodnevan poslovni put potražite u bogatom asortimanu trgovine Carpisa u shopping centru Supernova Garden Mall.

Torba kao najbolja suputnica

Male ili velike, večernje ili dnevne, kožne ili platnene, sve modele i veličine torbe koju volite pronađite u trgovini Carpisa. Izrađene od kvalitetnih i izdržljivih materijala, Carpisa torbe bit će vaše suputnice dugi niz godina. Tražite li kožnu torbu u koju stane laptop, planer i sve sitnice za poslovni sastanak ili pak malu, svjetlucavu torbicu za izlaske s prijateljicama, trgovina Carpisa oduševit će vas ponudom modela. Kolekcija ženskih torbi krije predivne primjerke kožnih ljepotica, ali i novčanike i privjeske za ključeve uz koje svoje ključeve od stana više nećete trebati tražiti po dnu torbe.

Muška kolekcija sastoji se od kožnih torbi koje se nose preko tijela, aktovki idealnih za poslovne obaveze i ruksaka koji će izdržati odlaske u teretanu ili u prirodu.

U kvalitetu i odličan dizajn uvjerila se i popularna glumica Penelope Cruz koja je krasila izloge trgovine Carpisa kao zaštitno lice kolekcije. Putovanja nikada nisu bila jednostavnija uz izvrsnu ponudu kofera koji će zadovoljiti različite standarde - od kofera za avion, velikog kofera u koji stane i više nego nam je potrebno, ali i srednjih kofera idealnih za tjedan proveden u Parizu, Londonu, Berlinu ili na nekom od hrvatskih otoka. Ukrašeni raznim bojama i uzorcima, Carpisa kofere odlikuje čvrstoća i izdržljivost izrade.