A1 Tomato mobiteli pretplata bonovi Supeenova

Odlične cijene i najnoviji modeli mobitela, najbolje privatne i poslovne tarife, česte akcije i super signal ono je što A1 čini jednim od najboljih privatnih mobilnih operatera u Hrvatskoj.

A1 & Tomato

Radno vrijeme
Ponedjeljak 09:00 - 21:00
Utorak 09:00 - 21:00
Srijeda 09:00 - 21:00
Četvrtak 09:00 - 21:00
Petak 09:00 - 21:00
Subota 09:00 - 21:00
Nedjelja 09:00 - 21:00
Adresa
Ulica Rudolfa Kolaka 14
10040 Zagreb
Način plaćanja
Gotovina, Kreditna kartica
Telefon
E-mail
Web stranica
Kategorije
Tehnika
Adresa
Ulica Rudolfa Kolaka 14
10040 Zagreb
Način plaćanja
Gotovina, Kreditna kartica
Telefon
E-mail
Web stranica
Kategorije
Tehnika

Povežite se uz A1 i Tomato otok u centru Supernova Garden Mall

Neograničeni pozivi, super brzina interneta, najkvalitetnija slika na vašem televizoru nalaze se u prizemlju centra Supernova Garden Mall na prodajnom mjestu A1 i Tomato. Posjetite "otok" najboljih mobilnih usluga smješten u blizini trgovina New Yorker i Müller i odaberite svoju idealnu tarifu u kojoj ćete uživati razgovarajući ili dopisivajući se s mamom, prijateljicom ili kolegom s posla. Odaberite najbolju B.net opciju koja uključuje telefon, televizor i internet i gledajte Ligu prvaka, UEFA ligu ili uživajte u najnovijim filovima u Videoteci.

Uključite Turbo paket i surfajte internetom uz 150 Mbit/s. Prenesite svoj broj u A1, a oni će vas nagraditi odličnim akcijama i popustima. Želite li trošiti svoje gige i minute kako vi to želite, Tomato tarife idealan su odabir za vas. Odaberite paket po vašim željama i potrebama, a trošite jedinice kako vama najviše odgovara. Ako ne želite brinuti o stanju kuna na svome računu, odaberite jednu od tarifa na pretplatu. Najbolje savjete i opcije o idealnoj tarifi baš za vas potražite na A1 i Tomato štandu u centru Supernova Garden Mall.

Odaberite svoju savršenu tarifu

Odlične cijene i najnoviji modeli mobitela, najbolje privatne i poslovne tarife, česte akcije i super signal ono je što A1 čini jednim od najboljih privatnih mobilnih operatera u Hrvatskoj. Dokazuje to i vjernost korisnika koji su već dugi niz godina odani samo jednom mobilnom operateru koji svojom ponudom i čestim akcijama privlači i sve veći broj novih, zadovoljnih korisnika.

Svojim inovacijama i uslugama svrstao se među najbolje pružatelje telekomunikacijskih usluga. Bogata ponuda uključuje tarife koje su idealne za korisnike na bonove, kao i na pretplatu. Dodatni gigabajti, minute za razgovor ili SMS poruke - složite tarifu koja vam najviše odgovara. Trebate li novi mobitel, pronađite ga u velikom izboru najnovijih Apple, Samsung, Huawei i drugih smartphoneova na prodajnom mjestu A1. Paket usluga u kojem nećete ostati bez giga, minuta, 4G brzine i nećete plaćati naknadu za uspostavu poziva, pronađite u Tomato mreži.

Uzmite pretplatu, odaberite svoju kombinaciju koja se sastoji od poziva, SMS poruka i gigabajta i trošite ih kako vam odgovara. Birajte između Male, Srednje, Velike ili Najveće tarife bez ugovorne obveze ili naknade za uspostavu poziva. Pomoću svoje Tomato ili A1 aplikacije provjerite potrošnju, stanje na računu i preostale jedine unutar tarife i uživajte u bezbrižnoj komunikaciji s najdražima. Idealnu tarifu pronađite u Supernova centru.